կաթնաշոռ
թարգմանություն՝ на русском - творог, in English - cottage cheese
Կաթնաշոռի օգտագործումն առողջության համար շատ կարևոր է: Այն պարունակում է А, В, С, D վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, ֆոսֆոր ու կալցիում: Սովորաբար հանդիպում է դասական, բարձր յուղայության, առանց յուղայնության և կալցիումով հագեցած տեսակներ: Այն կարող ենք խառնել ընդեղենի, մեղրի, թթվասերի ու օշարակների հետ: Շատ համեղ են ստացվում կաթնաշոռով պատրաստված պիրոգներն ու թխվածքները:
Ձեր դատին ենք ներկայացնում մի քանի համեղ բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում կաթնաշոռն է:
									
											Բրաունի կաթնաշոռով	
										
									
									
											Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի	
										
									
									
											Սմբուկով ռուլետ	
										
									
									
											Կաթնաշոռով փքաբլիթ	
										
									
									
											Խնձորի միջուկով բուլկի	
										
									
									
											Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»	
										
									
									
											Լազանյա խոզի մսով	
										
									
									
											Խաչապուրի թավայի մեջ	
										
									
									
											Հավի կրծքամսով ռուլետ	
										
									
									
											Չամիչով շոռակարկանդակ	
										
									
									
											Ելակով ռուլետ	
										
									
									
											Ջնարակապատ պանրիկ