կաթ
թարգմանություն՝ на русском - молоко, in English - milk
Կաթնամթերքներից թերևս ամենաօգտակարը կաթն է, որը լինում է տարբեր յուղայունթյան ու հավելումներով: Այն պարունակում է օրգանական թթուներ, սպիտակուց և վիտամիններ: Խոհարարության մեջ կաթն օգտագործում են ամենատարբեր թխվածքների, կրեմների, ապուրների ու ճաշատեսակների մեջ: Բացի այդ, կաթով պատրաստվում են համեղ դեսերտներ ու ըմպելիքներ:
Կաթը խորհուրդ չի տրվում երկար պահել ու ցանկալի է այն գնել օգտագործելուց անմիջապես առաջ:
Այս համեղ բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեր սիրելիներին: Անպայման փորձեք:

Դոֆինե կարտոֆիլ ջեռոցում

Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով

Պիրոգ «Բասբուսա»

Դասական պանրային սոուս

Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով

Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ

Կինդեր Պինգվի

Բուլկի-պարուրակներ

Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ

Սալորով եղջյուրիկներ

Հավի խրթխրթան թևիկներ

Շոկոլադով և կակաչի սերմով տորթ