կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Վարսակով թխվածքաբլիթներ	
										
									
									
											Դասական պանրային սոուս	
										
									
									
											Խնձորով  «խուճուճ» պիրոգ	
										
									
									
											Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով	
										
									
									
											Մսային բաց պիրոգ	
										
									
									
											Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ	
										
									
									
											Հաղարջով պիրոգ	
										
									
									
											Արագ Աղցան Միմոզա	
										
									
									
											Տորթ «Կրակե հովազ»	
										
									
									
											Տորթ “Կանացի քմահաճույք”	
										
									
									
											Բուլկի-պարուրակներ	
										
									
									
											Սաբջի