կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

tort-praga
Տորթ Պրագա
tort-spartak
Տորթ Սպարտակ
tort-katnayin
Տորթ ”Կաթնային”
shokolade-nrbablit-tiramisu
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Տորթ «Կատարելություն»
pizza-arev
Պիցցա «Արև»
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
tort-xelahexutyun-
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
shokolade-konfetner
Շոկոլադե կոնֆետներ
vanilayin-eghjyurner
Վանիլային եղջյուրներ
Շոկոլադե-սրճային թխվածքաբլիթ
Բրաունի սրճային կարամելով
...10...4041...50...