կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ	
										
									
									
											Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով	
										
									
									
											Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»	
										
									
									
											Տորթ Օպերա	
										
									
									
											Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»	
										
									
									
											Տորթ «Դոբոշ»	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ «Triple»	
										
									
									
											Չիզքեյք սև սալորաչրով	
										
									
									
											Տորթ «Տրյուֆել»	
										
									
									
											Մինի բուլկիներ եփած կրեմով	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»	
										
									
									
											Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար