կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
									
											Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ Շամպինիոն	
										
									
									
											Յոգուրտով և բալով թխվածք	
										
									
									
											Չիզքեյք JUNIOR’S-ից	
										
									
									
											Տորթ Պանչո	
										
									
									
											Տորթ ”Նապոլեոն”	
										
									
									
											Շոկոլադե փխրուն թխվածքաբլիթ	
										
									
									
											Տորթ խտացրած կաթով	
										
									
									
											Պիրոգ կիտրոնի միջուկով	
										
									
									
											Կիտրոնով և հատապտուղներով տորթ	
										
									
									
											Սնկով և հավի մսով ջեռեփուկ	
										
									
									
											Ազնվամորիով պիրոգ