կարագ
թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter
Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:
Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:
 
									
											Կոկոսով թխվածք	
										
									 
									
											Ելակով բուլկիներ	
										
									 
									
											Ելակով քափքեյք	
										
									 
									
											Ելակով տորթ պաննա կոտտայով	
										
									 
									
											Ելակով կարկանդակ	
										
									 
									
											Շոկոլադե կրեմ «Շառլոտ»	
										
									 
									
											Ելակով գնդիկներ	
										
									 
									
											Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ	
										
									 
									
											Տորթ «Արքայազն»	
										
									 
									
											Շոկոլադե տորթ	
										
									 
									
											Տորթ «Զեբր» թթվասերով	
										
									 
									
											Տորթ «Պելե»	
										
									