կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Տորթ ”Թռչնի կաթ”
Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ
Տորթ Պայուսակ
Խնձորով պիրոգ
Ելակով և տանձով տորթ
Յոգուրտով տորթ առանց թխելու
Փանքեյք
Շոկոլադե տորթ կիտրոնով
Թխվածքաբլիթ Ընկույզ
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
Հալած պանիր կանաչիով
...10...7172...80...