հնդկական ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - грецкий орех, in English - walnut

Հնդկական ընկույզը բոլորիս հայտնի է իր օգտակարությամբ: Այն պարունակում է PP, B1, B2 վիտամիններ, երկաթ, ցինկ, եթերային յուղ, սպիտակուցներ, յոդ և այլն: Հնդկական ընկույզից ձեթ են ստանում, որը խորհուրդ է տրվում օգտագործել հատկապես դիետաների ժամանակ:

Այն խոհարարույթան մեջ ունեն իր ուրույն տեղը: Խակ ընկուզներով պատրաստում են պահածոներ, իսկ արդեն  հասած ընկույզներն օգտագործում են թխվածքների, դեսերտների, ձկնային ու մսային ուտեստների, աղցանների մեջ: Հատկապես համեղ են ստացվում ընկույզով օշարակները:

Ահա այս բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ հետաքրքիրր ուտեստներ պատրաստել:

Տորթ-սուֆլե-1
Տորթ-սուֆլե
Քաղցր-գնդիկներ-1
Քաղցր գնդիկներ
թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ առանց ալյուրի
ձողիկներ-1
Մանդարինով շոկոլադապատ ձողիկներ
shokolade-@nkuzayin-salik
Շոկոլադով և ընկույզներով սալիկ
txvacqablit-nanaimo
Թխվածք ”Նանաիմո”
shokolade-txvacqablit
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
hndkakan-qaxcraveniq
Հնդկական քաղցրավենիք ”Լադու”
Խոզի միս սոյայի սոուսով և բանջարեղենով
Շամպինիոն պանրով և բեկոնով
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
Կիևյան տորթ
12