ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

տորթ-պանչո
Տորթ «Պանչո»
ամանորյա-թխվածքաբլիթներ-1
Ամանորյա գլազուրապատ թխվածքաբլիթներ
Աղցան-Ամանորյա-կոներ-1
Աղցան «Ամանորյա կոներ»
Ջեմով-թխվածքաբլիթներ-1
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
կոճապղպեղով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Էգգ--նոգ-1
Էգգ-նոգ՝ ամանորյա ըմպելիք
ամանորյա-աղցան-1
Ամանորյա աղցան
Շոկոլադե աղանդեր «Ամանորյա գերան»
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
բալ-ձնե-մուշտակի-մեջ
Բալ ձնե մուշտակի մեջ
12...10...