ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
բալ-ձնե-մուշտակի-մեջ
Բալ ձնե մուշտակի մեջ
մսով օլադի
Մսով օլադիներ
հավի-սիրտ
Հավի սիրտ կաթնային սոուսով
հավ-սոյայի-մարինադով
Հավ՝ սոյայի մարինադով
բանանով-կեքս-1
Բանանով կեքսեր
սպիտակաձավարով-թխվածք
Սպիտակաձավարով թխվածք
աղցան-կուլիչ
Աղցան Կուլիչ
շոկոլադե-չիզքեյք
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
կաղամբով-կարկանդակ
Պահքային կարկանդակներ կաղամբով
նրբվաշերտեր-Սյուզետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
մարմարյա-թխվածքաբլիթներ
Մարմարյա քաղցրաբլիթներ
12...10...