ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Խնձորով-պիրոգ-1
Խնձորով պիրոգ
Խոզի-մսով-կոտլետներ-1
Խոզի մսով կոտլետներ
Սամսա-1
Սամսա
Աղցան-Միմոզա-1
Աղցան Միմոզա
Հրեշտակի-արցունքներ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Կրեմ-Շառլոտ
Կրեմ «Շարլոտ»
Կոնֆետով-թխվածքաբլիթներ-1
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ
Վանիլային-բուլկիներ-1
Վանիլային բուլկիներ
խխունջներ
Կաթնաշոռով խխունջներ
Չակ-չակ
«Չակ-չակ» տնական ձևով
սպիտակուցային եփովի կրեմ
Սպիտակուցային եփովի կրեմ
նրբաբլիթներ
Հավով ու ձվով նրբաբլիթներ
...10...2324...30...