ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

utest-msov-buyn
Ուտեստ ”Մսով բույն”
txvacqablit-serpantin
Թխվածքաբլիթ «Սարպանտին»
tort-zaher
Տորթ «Զահեր»
txvacqablitnerov-tort
Թխվածքաբլիթներով տորթ
kartofil-fransiakan-dzevov
Կարտոֆիլ ֆրանսիական ձևով
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
xozapuxtov-panrov-axcan
Խոզապուխտով և չիպսով աղցան
txvacqablit-oreo
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»
shokolade-tort
Շտրեյզելով տորթ
kartofilov-kroket
Կարտոֆիլով գնդիկներ
shokolade-xndzorov-tort
Շոկոլադով և խնձորով տորթ
panrov-bulki
Պանրով կարկանդակ
...10...3233...40...