ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով
Թխվածքաբլիթ Սնկեր
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Թխվածքաբլիթ «Բրաունի կաթնաշոռով»
Շտրուդել – փախլավա
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Ելակով շարլոտկա
Մեղրով թխվածքաբլիթ
Կաթնաշոռով չիզքեյք
Ծննդյան տորթ
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Թխվածքաբլիթ Շամպինիոն
...10...6263...70...