ձվի դեղնուց

թարգմանություն՝ на русском - яичный желток, in English - egg yolk

Ձվի դեղնուցն աչքի է ընկնում իր օգտակարությամբ. Այն պարունակում է A, D, E վիտամիններ, կալցիում, մագնիում, յոդ, ցինկ ու երկաթ, որոնց շնորհիվ դանդաղեցվում է օրգանիզմի ծերացումը, ինչպես նաև կարգավորում սիրտ-անոթային համակարգի աշխատանքը:
Ձվի դեղնուցի միավորիչ հատկություն ունի և խոհարարության մեջ օգտագործվում է ուտեստների բաղադրիչները միավորելու համար: Այն օգտագործում են կերակուրներ, աղցաններ, թխվածքներ ու սոուսներ պատրաստելու համար:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Աղցան Կեսար
Դեղձով պուդինգ
Թխվածքաբլիթ Սրտիկ
Շոկոլադե Ջելատո
Բալով կարկանդակ
Թխվածքաբլիթ Սուրճի հատիկ
Կարկանդակ Ծաղիկ
Պանրով կարկանդակ
Նրբերշիկով կարկանդակ
Տորթ Մոցարտ
Ելակով տարտ
Շոկոլադե պաղպաղակ
...10...2223