մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

թարմ ավելուկով աղցան
Աղցան թարմ ավելուկով
բազուկով աղցան
Բազուկով, ընկույզով ու սալորաչրով աղցան
կաղամարով-աղցան-1
Կաղամարով աղցան
խոզապուխտով-ձվածեղ-1
Լոլիկով, կանաչիով ու խոզապուխտով ձվածեղ
մայոնեզով-թխվածքաբլիթներ-1
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ
հավի-կրծքամսով-աղցան-1
Հավով ու բանջարեղենով աղցան
Սխտորի-սոուս
Սխտորի սոուս
սմբուկով-ռուլետ-1
Սմբուկով ու պանրով ռուլետ
աղցան-հավի-կրծքամսով
Աղցան «Ներշնչանք»
սնկով-աղցան-1
Սնկով ու վարունգով աղցան
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
լյարդով-ուտեստ-1
Լյարդով ուտեստ
12...10...