մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

աղցան-1
Աղցան տավարի լյարդով
կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
նանասով-ու-սնկով-աղցան-1
Անանասով ու սնկով աղցան
Աղցան-Տիֆֆանիից-1
Աղցան Տիֆֆանիից
տոնական-աղցան-1
Պանրով և բազուկով տոնական աղցան
կրիա
Աղցան «Կրիա»
մսով-ու-սնկով-աղցան-1
Մսով ու սնկով տոնական աղցան
Եգիպտացորենով-ու-սնկով-աղցան-1
Եգիպտացորենով ու սնկով աղցան
Աղցան-արքայազն-1
Աղցան «Արքայազն»
Աղցան-1
Ծովախեցգետնով շերտավոր աղցան
Հավով-օլադիներ-1
Հավով օլադիներ
Տապակած-դդմիկ-1
Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ
...45...10...