նարինջ

թարգմանություն՝ на русском - апельсин, in English - orange

Նարինջը ցիտրուսային մրգերից թերևս ամենատարածվածն է: Գոյություն ունի նարնջի շուրջ 300 տեսակ, որոնցից ամենահայտնին սովորական ու կարմիր տեսակներն են:

Այս միրգը պարունակում է A, Е, К, C և B խմբի վիտամիններ, որոնց շնորհիվ էլ նարինջն ունի հակավիրուսային հատկություններ ու համարվում է հակաբիոտիկներին փոխարինող միրգ:

Նարինջի միջուկն ու կեղևը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Նրանով պատրաստում են թխվածքներ, դեսերտներ, աղցաններ, ջեմեր ու օշարակներ: Այն հրաշալի համադրվում է լոբու ու մսային կերակուրների հետ:

Այս բաղադրատոմսերն անպայման դուր կգան Ձեզ:

նրբվաշերտեր-Սյուզետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
մրգային աղցան
Մրգային աղցան մասկարպոնեով
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Սալորաչրով-կեքս-1
Սալորաչրով կեքս
նուշով-կոնֆետներ-1
Նուշով կոնֆետներ
կուլիչ-1
Շոկոլադե կուլիչ
գազարով-կարկանդակ-1
Գազարով կարկանդակ
մաֆին-1 - Copy
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
մաֆիններ-1
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
նարնջով-կեքս-1
Նարնջով կեքս
Տոնական-կեքսեր-1
Տոնական կեքսեր
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
12...