նուշ

թարգմանություն՝ на русском - миндаль, in English - almond

Աշխարհում հայտնի է նուշի ավելի քանի 40 տեսակ: Առավել հայտնի են քաղցր, դառը և փխրուն տեսակները: Իր մեջ պարունակող վիտամինների շնորհիվ, այն մաքրում է օրգանիզմը, կարգավորում է նյութափոխանակությունը, կարգավորում է տեսողությունն ու ամրացնում է ոսկորները:

Խոհարարության մեջ հիմնականում օգտագործվում է քաղցր նուշը, իսկ դառը վերամշակվում է, որից էլ ստանում են նուշի ալյուր:

Նուշը հրաշալի համադրվում է աղցանների, պաղպաղակների հետ: Նրանով պատրաստում են թխվածքներ, դեսերտներ, ջեմեր ու օշարակներ:
Այս բաղադրատամսերն անպայման դուր կգան Ձեզ:

Կաթ ընկույզներից
Տորթ «Մոկկա»
Ելակով չիզքեյք
Շտրուդել – փախլավա
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Շոկոլադե տարտ կարամելով
Վանիլային եղջյուրիկներ
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
Տորթ «Նրբություն»
Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով
Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
...56...