շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

elakov-rulet
Ելակով ռուլետ
Բիսկվիթային տորթ
kakachi-sermov-tort
Կակաչի սերմով տորթ
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
tort-zaher
Տորթ «Զահեր»
rulet-baunti
Ռուլետ ”Բաունտի”
txvacqablit-oreo
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»
shokolade-vanilayin-keqs
Շոկոլադե-վանիլային կեքս
memexrov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով
Կոկոսի քերուկով թխվածք
txvacq-kremov-dzoxik
Թխվածք ”Կրեմով կոներ”
shokolade-hrabux
Տորթ ”Շոկոլադե հրաբուխ”
...1011...20...