շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

թթվասերային-կրեմ-1
Թթվասերային կրեմ
Շոկոլադե-քափքեյք-1
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Նրբաբլիթներ-1
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Տոնական-թխվածքաբլիթներ-1
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Կաթնաշոռային--շտոլեն-1
Տոնական շտոլեն
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Տորթ-Սիրո-տնակ-1
Տորթ «Սիրո տնակ»
Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
...78...10...