պանիր մասկարպոնե

թարգմանություն՝ на русском - Сыр Маскарпоне, in English - Mascarpone Cheese

Աշխարհում հայտնի պանիր Մասկարպոնեն պատրաստվում է բարձր յուղայնության սերուցքի ու կիտրոնաթթվի կամ գինու թթվի միախառնումից: Այն պարունակում է A, C, PP и K և B խմբի վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, կալցում ու կալիում:

Իր յուրահատուկ համի շնորհիվ, թերևս, միակ պանիրն է, որը լայնորեն օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Նրանով պատրաստում են ամենահայտնի տորթերից մեկը՝ Տիրամիսուն, ինչպես նաև մի շարք դեսերտներ ու թխվածքներ: Մասկարպոնեն հրաշալի համադրվում է մրգերի հետ, իսկ իտալական խոհանոցում այն մի շարք սոուսների հիմքն է հանդիսանում:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է Մասկարպոնե:

 Ամանորյա տորթ ”Կոներ”
Նախուտեստ ծովախեցգետնի ձողիկներով
Պաշտետ հավի մսից
Ռուլետ կաթնաշոռային կրեմով
Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Տորթ «Մարս»
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Տորթ «Էլինա»
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով
Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»
...45...10...