պաքսիմատ

թարգմանություն՝ на русском - панировочные сухари, in English - bread crumbs

Պաքսիմատը ստանում են բարձրորակ սպիտակ չորահացից: Առանձնանում են պաքսիմատի մանր, միջին մեծության ու խոշոր տեսակները:

Այն նախատեսված է օգտագործել ամենատարբեր կերակուրներ պատրաստելու համար: Սովորաբար պաքսիմատն օգտագործում են մսային և բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելիս՝ խրթխրթան կեղև ստանալու համար:

Պաքսիմատն անփոխարինելի է հավի ձողիկներ, նագեթսներ, տապակած պանիր և այլ համեղ կերակուրներ պատրաստլու համար:

Փորձեք այս կերակուրները համեմել պաքսիմատով:

havi-msov-snkov-blit-
Հավով և սնկով բլիթ
Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ
Իտալական ուտեստ «Տիմբալ» սմբուկով
Մսով ռուլետ
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Լցոնված կարտոֆիլ
Մսի խճողակ կոտլետի համար
Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ
Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ
Մսով կոտլետներ սալորաչրի միջուկով
Նագեթսներ
Շոկոլադե շտրուդել
...34