պնդուկ

թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut

Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:

Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների  ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:

թխվածք-փարիզ-բրեստ
Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»
շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
գրանոլա
Գրանոլա
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Տորթ-Սնիկերս-1
Տորթ «Սնիկերս»
թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ առանց ալյուրի
Ընկուզեղենով-տորթ-1
Նուշով ու պնդուկով տորթ
arag-rulet
Արագ ռուլետ
Կիևյան տորթ
Կիևյան տորթ
pndukov-tiramisu
Պնդուկով Տիրամիսու
cheescake-tiramisu
Չիզքեյք ”Տիրամիսու”
chrerov-@nkuzexenov-plav
Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ
12...