պնդուկ

թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut

Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:

Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների  ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:

Կիևյան տորթ
Բրաունի բանանով և պնդուկով
Չրերով և դարչինով ռուլետ
Նարինջով և բանանով տորթ
Շոկոլադե թխվածք սուրճի համով
Խոզի մսով ռուլետ
Կիևյան տորթ
Տորթ “Էսթերհազի”
Գետնանուշով փախլավա
Տորթ “Պանչո”
Մուսս Մոկկա
Տորթ Ferrero Rocher
...45