ռեհան

թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil

Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:

Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:

Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:

Լցոնված սմբուկ
Վիտամինային աղցան
“Փակ” պիցցա
Լոլիկի հյութ
Բանջարեղենային պաելյա
Բանջարեղենային թեթև աղցան
Պիցցա «Նախաճաշ»
Ռեհանով ըմպելիք
Բարակ իտալական պիցցա
Բանջարեղենային լազանյա
Վրացական “Օջախուրի”
Սմբուկով աղցան
...45