սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:

Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով
Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
Կարտոֆիլով և դդմիկով ուտեստ
Կարամելային սոուս
Փխրուն պիրոգ բալով
Կանաչ ոլոռով կրեմ-ապուր
Շոկոլադով և բալով տորթ
Հավի միս «Քարրի»
Տորթ-պաղպաղակ ”Ձմերուկ”
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
Սրճային ժելե սերուցքով
Շոկոլադե տորթ բանանով
...34...