սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
Վանիլային բուլկիներ
Ծիրանով տորթ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Չիզքեյք բեզեով
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու
Տրյուֆելային տորթ
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Տորթ Զահեր
Տորթ «Մարս»
...10...1112...20...