սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

havi-mis-serucqov
Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով
kartofilov-kroket
Կարտոֆիլով գնդիկներ
shokolade-xndzorov-tort
Շոկոլադով և խնձորով տորթ
brokoliov-serucqayin-sousov-pasta
Բրոկոլիով և սերուցքային սոուսով պաստա
befstroganov
Հավի մսով և բանջարեղենով Բեֆստրոգանով
shokolade-ganash
Շոկոլադե կրեմ
shokolade-tart
Շոկոլադե տարտ
shokolade-tort-irarancum
Շոկոլադե տորթ «Իրարանցում»
kartofilov-krem-apur
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
shokolade-serucqayin-txvacqablit
Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ
havi-mis-serucqayin-sousov
Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով
spitak-shokoladov-tart
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
...34...10...