սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Պնդուկով տորթ
Նրբաբլիթներով արագ տորթ
Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով
Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով
Թխվածք «Ամանորյա պսակ»
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
 Ամանորյա տորթ ”Կոներ”
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով
Թխվածք կիտրոնով
Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով
Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով
...910...20...