սոդա

թարգմանություն՝ на русском - сода, in English - baking soda

Սոդան հայտնի է դեռ հնագույն ժամանակներից: Այն օգնում է խմորին լավ բարձրանալ և նուրբ համ ունենալ: Սոդան օգտագործում են նաև խմիչքների գազավորման նպատակով:

Սոդան ոչ միայն չի վնասում օրգանիզմը, այլև հեռու է պահում մի շարք անցանկալի հիվանդություններից: Իսկ վերջինիս քիչ քանակությամբ օգտագործման դեպքում օրգանիզմում առաջանում է նատրիումի պակաս:

Սոդան կատարում է նաև մաքրող ֆունկցիա. երբեմն օգտագործում են մրգեր և բանջարեղեններ լվանալու ժամանակ:

Այստեղ կգտնեք Ձեզ անհրաժեշտ ամենաախորժելի բաղադրատոմսերը, որտեղ օգտագործվել է սոդա:

Տորթ ”Նրբություն”
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Քափքեյք ՛՛Red Velvet”
Բանանով քափքեյք
Շոկոլադե քափքեյք
Գազարով տորթ
Տորթ “Սև անտառ”
Տորթ ”Հրաբուխ”
Հատապտղային շոկոլադե տորթ
Բիսկվիթային մեղրով տորթ
Կարամելային մեղրով տորթ
Տորթ Էսկիմո
...10...1617...20...