սոխ կանաչ

թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions

Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:

Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

banjarexenov-feta-panrov-utest-9
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
befstroganov
Հավի մսով և բանջարեղենով Բեֆստրոգանով
volorov-axcan
Ոլոռով աղցան
kartofilov-krem-apur
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
lconvac-dzuk
Լցոնված ձուկ
Բանջարեղենով հավի փափկամիս
profitroli-havi-kcu-axcanov
Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով
Արևելյան կոտլետներ
Տապակած կարկանդակներ հավի մսով և պանրով
Տապակած կարտոֆիլ համեմունքներով
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով
...23...