քացախ խնձորի

թարգմանություն՝ на русском - яблочный уксус, in English - apple vinegar

Խնձորի քացախը ստանում են խնձորի սպիրտի վերամշակումից: Այն ունի ավելի ախորժելի համ և բարձր սննդային արժեք, քան սովորական քացախը: Այն ունի հաճելի բույր: Բաղկացած է կենսաբանորեն ակտիվ նյութերից:

Խնձորի քացախը բարելավում է սննդի որակը և կենսաբանական արժեքը: Այն որոշ ուտեստներում կազմում է անբաժանելի մաս: Օգտագործվում է մայոնեզում, պահածոներում և բազմաթիվ համեմունքների պատրաստման ժամանակ:

Համեղ բաղադրատոմսեր cooks.am-ի կողմից:

Ուտեստ լափշայով և աղացած մսով
Աղցան կարմիր բազուկով և պանրով
Մարինացված սկումբրիա
Աղցան բանջարեղենային ժապավեներով
Աղցան կաղամբով և կակաչի սերմերի լցոնով
Աղցան ռուկոլայով և մանանեխի սոուսով
Նարինջով տորթ
Ծիրանաջեմով և չրերով կեքս
Կաղամբով աղցան “Coleslow”
Տավարի լյարդով աղցան
Հավի թոքով աղցան
12