օսլա (крахмал)

թարգմանություն՝ на русском - крахмал, in English - starch

Օսլան շատ կարևոր բաղադրիչ է խորանոցում: Այն օգտագործվում է հիմնականում որպես խտացուցիչ՝ տարբեր աղանդերներում, սոուսներում, ըմպելիքներում և այլ ուտեստներում: Հայաստանում ամենատարածված տեսակներն են՝ կարտոֆիլի օսլան, եգիպտացորենի օսլան, ավելի քիչ՝ բրնձի օսլան: Անկախ նրանից, թե ինչ տեսակի օսլա է օգտագործվում, սկզբում այն պետք է լուծել անպայման սառը ջրում, և նոր միայն տաքացնել կամ ավելացնել տաք զանգվածին:

Օսլա կարելի է գտնել ցանկացած սուպերմարկետում, կամ խանութների համեմունքների բաժիններում:

Ստորև կարող եք գտնել բազմազան համեղ բաղադրատոմսեր, որտեղ օգտագործվում է օսլա (крахмал).

ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
խնձորով-զամբյուղներ-1
Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ
պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
դեսերտ-1
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»
թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ
շոկոլադե-թխվածքաբլիթ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ամերիկյան ձևով
ճապոնական-չիզքեյք-1
Ճապոնական չիզքեյք
ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
Միսիսիպի-1
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
...23...10...