ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Դասական պանրային սոուս	
										
									
									
											Արագ ռուլետ	
										
									
									
											Խնձորով  «խուճուճ» պիրոգ	
										
									
									
											Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով	
										
									
									
											Արագ պիցցա թավայի մեջ	
										
									
									
											Մսային բաց պիրոգ	
										
									
									
											Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ	
										
									
									
											Հաղարջով պիրոգ	
										
									
									
											Շամպինիոնով ապուր-պյուրե	
										
									
									
											Կաթնաշոռով պիրոգ	
										
									
									
											Տորթ “Կանացի քմահաճույք”	
										
									
									
											Տավարի կողիկներ՝ կարմիր գինով