ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Նարնջով բրիոշ	
										
									
									
											Շոկոլադե էկլեր	
										
									
									
											Չուրրոս	
										
									
									
											Թխվածք ”Ռեշոտո”	
										
									
									
											Արագ ռուլետ	
										
									
									
											Կիտրոնով տորթ	
										
									
									
											Ընկույզով տորթ	
										
									
									
											Տորթ Էսկիմո	
										
									
									
											Թթվասերով և ելակով տորթ	
										
									
									
											Մեղրով տորթ	
										
									
									
											Փքաբլիթ (պոնչիկ)	
										
									
									
											Մարմարյա թխվածքաբլիթ