ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Արագ բիսկվիթ	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով	
										
									
									
											Շոկոլադե Բրաունի	
										
									
									
											Նապոլեոն խտացրած կաթով	
										
									
									
											Շոկոլադե քացրաբլիթ	
										
									
									
											Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք	
										
									
									
											Տորթ «Փարիզյան»	
										
									
									
											Տորթ ”Արբած բալ”	
										
									
									
											Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”	
										
									
									
											Ընկույզով և չամիչով բիսկվիթ	
										
									
									
											Շոկոլադե տարտ	
										
									
									
											Եփովի կրեմով արագ տորթ