ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ	
										
									
									
											Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով	
										
									
									
											Խմոր բուլկու համար	
										
									
									
											Սպիտակ շոկոլադով տարտ	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով	
										
									
									
											Տորթ Սնիկերս	
										
									
									
											Շոկոլադե մաֆին	
										
									
									
											Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”	
										
									
									
											Ջեմով բուլկի	
										
									
									
											Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ	
										
									
									
											Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”	
										
									
									
											Սալորաչրով սրճային տորթ