ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Կեֆիրով նրբաբլիթ	
										
									
									
											Շոկոլադե կեքս	
										
									
									
											Կաղամբով և սնկով կարկանդակ	
										
									
									
											Մանդարինով տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադե նրբաբլիթ	
										
									
									
											Եփովի խմոր	
										
									
									
											Տորթ Տիրամիսու	
										
									
									
											Կաթնաշոռով կարկանդակ	
										
									
									
											Մեղրով տորթ	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ «Բուշե»	
										
									
									
											Կակաչի սերմով տորթ	
										
									
									
											Շոկոլադե նրբաբլիթ