ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Արագ տորթ հարած սերուցքով	
										
									
									
											Պնդուկով տորթ	
										
									
									
											Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ Սավոյարդի	
										
									
									
											Խնձորով և սալորաչրով պիրոգ	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածք Նուտելլա	
										
									
									
											Մսով ”Կուրզե”	
										
									
									
											Գետնանուշով թխվածքաբլիթ	
										
									
									
											Նարնջով բուլկի	
										
									
									
											Սերուցքային տորթ	
										
									
									
											Լահմաջո	
										
									
									
											Քաղցր նրբաբլիթ