ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Շոկոլադե խմոր պիրոգի համար	
										
									
									
											Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով	
										
									
									
											Պանրով խվորոստ	
										
									
									
											Արագ եփովի կրեմ	
										
									
									
											Բանանով կեքս	
										
									
									
											Բուլկի – նավակներ օմլետով	
										
									
									
											Շոկոլադով և մեղրով տորթ	
										
									
									
											Կարտոֆիլը ջեռոցում	
										
									
									
											Բանանով մաֆիններ	
										
									
									
											Սալորաչրով եղջյուրներ	
										
									
									
											Շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ	
										
									
									
											Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ճաքերով