ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Չուրրոս	
										
									
									
											Տորթ Պրագա	
										
									
									
											Տորթ Սպարտակ	
										
									
									
											Արագ կարկանդակ	
										
									
									
											Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ	
										
									
									
											Տորթ ”Կաթնային”	
										
									
									
											Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու	
										
									
									
											Տորթ «Կատարելություն»	
										
									
									
											Պիցցա «Արև»	
										
									
									
											Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով	
										
									
									
											Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛	
										
									
									
											Վանիլային եղջյուրներ