ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
									
											Շոկոլադե էկլերներ	
										
									
									
											Տորթ «Թռչնի կաթ»	
										
									
									
											Տորթ Զեբր	
										
									
									
											Թխվածքաբլիթ փխրուն խմորով և շոկոլադով	
										
									
									
											Թխվածք «Ամանորյա պսակ»	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով	
										
									
									
											Փախլավա ընկույզով և չրերով	
										
									
									
											Տարտալետկա ոլոռից՝ լցոնված կաթնաշոռով	
										
									
									
											Փախլավա	
										
									
									
											Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”	
										
									
									
											Թխվածք փխրուն խմորով	
										
									
									
											Ամանորյա թխվածք սառեցրած բալով և սուֆլեով