ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Հավի թևիկներ «Բարբեքյու» սոուսի մեջ
Կիևյան տորթ
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
Չիզքեյք «Devil’s Food»
Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով
Տորթ «Tropezienne»
Գազարով չիզքեյք
Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Մարմարյա չիզքեյք
Մեղրով տորթ
Շոկոլադե տորթ Օպերա
...10...5859...70...