ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Խոզապուխտով լցոնված տարտալետկա
Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
Մեղրով շոկոլադե տորթ
Տորթ սրճային մուսսով
Բելոռուսական ապուր ՛՛Մաչանկա՛՛
Թխվածք “Lemon bars”
Սրտիկ թխվածքաբլիթ
Յոգուրտով տորթ խնձորով
Քափքեյք ՛՛Red Velvet”
Կիտրոնով պիրոգ շտրեյզելով
Բանանով քափքեյք
Ելակով շոռակարկանդակ
...10...7778...80...