դեղձ

թարգմանություն՝ на русском - персик, in English - peach

Բոլորիս կողմից շատ սիրված դեղձն իր մեջ է պարունակում օգտակար թթուներ, հանքային աղեր, վիտամին C, B, E, K և PP և այլն: Դեղձի պտուղները պարունակում են 80-90% ջուր և 6-14% շաքար: Դեղձը տարբեր կերպ է օգտագործվում  խոհարարության մեջ: Նրանով պատրաստում են թխվածքներ, մուրաբաներ, ինչպես նաև օգտագործում ամենատարբեր ջնարակների մեջ: Այն կարող եք գնել օգոստոս-հեկտեմբեր ամիսներին:

Փորձեք մեր առաջարկած դեղձով բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին.

mrgerov jele
Մրգերով ու հատապտուղներով ժելե
դեղձով դեսերտ
Դեղձով դեսերտ
դեղձի ջեմ
Դեղձի ջեմ
մուրաբա դեղձի
Դեղձի մուրաբա
Տորթ-Սիրո-տնակ-1
Տորթ «Սիրո տնակ»
Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով
Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով
Տորթ «Տրոպիկանա»
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»
Տորթ խտացրած կաթով
Պաղպաղակ ՛՛Դեղձով պարֆե՛՛
Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”
12