ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

գազարով-կարկանդակ-1
Գազարով կարկանդակ
թխվածքաբլիթներ-1
Պահքային թխվածքաբլիթներ
Պահքային-թխվածքաբլիթներ-1
Պահքային թխվածքաբլիթներ
մուրաբայով կամամբեր
Կամամբեր մուրաբայով
գրանոլա
Գրանոլա
Ամանորյա-կոներ-1
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
ազնվամորիով-պաղպաղակ-1
Պաղպաղակ ազնվամորիով, շոկոլադով ու ընկույզով
նուտելլա 1
Նուտելլա տան պայմաններում
գազարով տորթ 1
Գազարով տորթ
նեխուրով աղցան 1
Նեխուրով աղցան
գազարով-աղցան-1
Եփած գազարով աղցան
ազնվամորիով բիսկվիթ-1
Կաթնաշոռով ու ազնվամորիով բիսկվիթ
12...10...