ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”
Աղցան ”Նռան ապարանջան”
Օրիգինալ տոլմա
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Գետնանուշով փախլավա
Շոկոլադե նապոլեոն
Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”
Խոզի մսով և ընկույզով ռուլետներ
Տնական փախլավա
Աղցան ”Կարապներ”
Բուժենինա ”Մսային ասորտի”
Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
...10...1819...