ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Աղցան-Տիֆֆանիից-1
Աղցան Տիֆֆանիից
կրիա
Աղցան «Կրիա»
մսով-ու-սնկով-աղցան-1
Մսով ու սնկով տոնական աղցան
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Աղցան-արքայազն-1
Աղցան «Արքայազն»
Լցոնած-խնձոր-1
Լցոնած խնձոր
Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
Մեղրով-եփովի-տորթ-1
Մեղրով եփովի տորթ
Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Տորթ-«Իմաստուն-հրեա»-1
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
...56...10...