թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով
Լվովյան շոռակարկանդակ
Տապակած դդմիկ
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Կաթնաշոռով և խնձորով պիրոգ
Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»
Շաուրմա
Կարկանդակներ կաթնաշոռով և պանրով
Լվովյան շոռակարկանդակ
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
Բողկով աղցան
Գազարով չիզքեյք
...10...1718...20...