թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Շվեդական բուտերբրոդ-տորթ
Լեհական մեղրով տորթ
Կաթնաշոռով բլանմանժե
Հունական սոուս Ձաձիկի
Հավի մսով աղցան Լեդի
Սոուս “Թարթար”
Երկշերտ չիզքեյք
Խաղողով ժելե տորթ
Տորթ «Անտառի խրճիթ»
Գետնանուշով կոնֆետ
Տորթ թավայի մեջ
Ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուս
...10...2829...